Vår filosofi

Utan att tumma på kvalitéten eller vår filosofi, har vi nu slimmat och nischat vår verksamhet.
Behållit det bästa och lagt till ännu bättre erbjudande för att hjälpa er hundägare att nå framgångar i allt från vardagslydnad till tävlingsbanorna.

Utan KUNSKAP är det svårt att FÖRSTÅ sin hund. Och om vi inte förstår varandra kommer vi aldrig nå fram till det SAMARBETE vi drömmer om.

Genom de orden grundade vi Skövde Hundskola.
KUNSKAP. FÖRSTÅELSE. SAMARBETE.

För oss är det fortfarande byggstenarna som hela vårt kunskapscenter är grundat på. Så byggdes det upp och fördes även vidare till Agneta Sagebrand, en av våra anställda som 2014 köpte 60% av företaget.
Det är med glädje vi ser hur fint hon förvaltar de delarna i hundskolorna.se.

Dit kan vi med varm hand rekommendera er om ni inte hittar allt ni söker här hos oss.

Nu fortsätter vi med de delar vi behållit – och orden är lika viktiga idag som 2006 när vi startade.

Vårt mål är att ALLA – vare sig du går i hundköpartankar, är nybliven hundägare eller haft hund i många år – har nytta av mer kunskap om din hund och dig själv.

Vi tror på att utvecklas tillsammans med sin hund – för att göra det måste man först veta vem man själv är, hur man själv reagerar på olika känslor och situationer.
Vet man det, behöver man i nästa steg förstå en annan art, sin hund, hur den reagerar och beter sig i olika situationer. Efter det är chansen stor att man kan lyckas med vilken träning man än väljer!

Våra inlärningsmetoder fokuserar på att bygga en relation mellan matte/husse och hund. Glädjen ska genomsyra träningen, vare sig det gäller vardagslydnad, trix eller i mästarklass på rallylydnaden.
Att vi som förare VET vad vi ska göra, gör det lättare att vara konsekvent med belöning, kommando och att styra träningen åt rätt håll – framåt.

Individuella råd för just dig och din hund är lättast att få i en liten träningsgrupp där vi ser till att både lyssna till era behov och delge er vår kunskap och erfarenhet.

Det är naturligtvis en självklarhet för vår hundskola att hela tiden utvecklas inom moderna, positiva inlärningsmetoder som gör träningen lustfylld för alla parter!